Målet er at yde den bedst mulige service.

Det mål er ikke en selvfølge i rådgivningsbranchen, men det er i al beskedenhed vores ambition.

Introduktion til

advokatkontoret

Legalis er et dansk/svensk/arabisk rådgivningsfirma, som er målrettet mod at hjælpe kunderne med at løse komplekse problemstillinger inden for nogle specielle områder.

Der er noget, vi er gode til, og det specialiserer vi os i. Vores fokus er mindre og mellemstore ejer-drevne virksomheder. Vi tager os generelt af alle sager, som er et problem for den nævnte type af virksomheder eller for deres ejere.

Nogle specialer vi dækker

01.

Lobbyisme

Politisk indflydelse er en vanskelig disciplin og vi beskæftiger flere mennesker som har konkret erfaring på området. Ring og bed om et møde.

Læs mere

02.

Udlændinge

Vi behandler de fleste sager om immigration. Faktisk er Udlændingestyrelsen blevet meget bedre til at behandle sagerne, så ofte behøver man ikke advokatbistand. 

Hvis man er asylsøger og modtager et afslag på syl går vi med asylsøgeren i Flygtningsnævnet, og kan her bidrage med en meget betydelig erfaring om hvem der kan opnå asyl.

Læs mere

03.

Tvangsfjernelser

Landets statsminister har sagt at vi skal tage os bedre af børnene. Det betyder ofte i praksis at kommunen tvangsfjerner børnene. Det betyder nogle gange at en forælder simpelthen bortfører børnene eller barnet til udlandet, Hvis det sker til et land uden for det såkaldte Haag-område kan vi hjælpe, men vi stiller nogle betingelser for at assistere. Vi ser nemlig ofte at sagen er så forkludret af myndighederne at vi må give op på forhånd. Kontakt os telefonisk eller på mail så tidligt som muligt, og inden andre har arbejdet med sagen.

04.

Kriminalitet

Assistance til personer anklaget for noget kriminelt er et af firmaets hovedområder. Vi er ikke så gode ti at tage os af ofre for forbrydelser, men hvis du er anklaget for at overtræde straffeloven er det vores fornemste specisle at hjælpe dig igennem billigst muligt.

Advokaten

laue.jpg

Laue Traberg Smidt

Advokat

There Is No Lawyer More Eloquent Than the Heart.

Sylvain Maréchal (1788)

Nyheder og opdateringer

fra Legalis.dk