Services

04. NGO

NGO

Alt for mange NGO’ere og andre organisationer bløder af for megen snak om fremtidsplaner, som aldrig bliver til noget. Intet er så ødelæggende internt, som at planlægge og planlægge og intet kommer ud af det.

Legalis hjælper din organisation med at udforme og forankre strategier, der øger chancen for at organisationens mål også bliver til noget. Mange organisationer har behov for hjælp til at formulere de mål, man godt kender, men som man har svært ved at formulere til ekstern brug. I rigtig mange NGO’ere ligger der en stor tavs viden om holdninger og strategier, som det er svært for interne at sætte på skrift.

 

Vores konsulenter har mange års erfaring i at arbejde med frivillige og sociale foreninger, som har brug for en hånd til at fokusere sig og til at skriftliggøre den strategi, som er mulig inden for organisationen.

 

Det er heller ikke godt at have en fantastisk velformuleret strategi, som medlemmerne ikke har noget til overs for. Et ofte forekommende problem i folkelige organisationer er at medlemmerne ønsker at organisationen bevæger sig i en bestemt retning, som imidlertid ikke møder fuld forståelse blandt ansatte medarbejdere eller i ledelsen.

Legalis kan også hjælpe med strategier for projektansøgninger og fundraising, der forbedrer chancen for finansiering af jeres arbejde (og til at betale Legalis).

Legalis har hjulpet mange NGO’ere med deres personaleprocesser. Det viser sig ofte, at når strategien er på plads er det enklere at finde de rigtige personer.

 Mange års erfaring

Bed om et tilbud

Kontakt os for et få et uforpligtende tilbud. Vi står klar med at give rådgivning inden for vores specialer. Det koster ikke noget at få en fortrolig samtale om problemstillingen.